Musik

MC HansenLørdag d. 17. oktober 2009 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Om sig selv siger MC Hansen:

”Jeg har kørt, fløjet, cyklet og gået rundt i Danmark, Frankrig, Sverige, Norge, Holland og England de seneste 5 år og spillet mine sange for folk.

Jeg har spillet i dagligstuer, på klubber og festivaler, i klassiske koncertsale, i en skov, i et vandtårn og på et landevejscafeteria på en ø i Det Baltiske Hav.

Jeg har sange om dommedag, folkesange, togsange, lejlighedssange, sange om årstiderne, om månen, om trafikken, og sange, man kan man danse til, hvis man er til den slags.

Mange beskriver musikken som country, andre kalder den folk og der findes folk, der tror vi stammer fra Irland!

Jeg har Danish Music Award-prismodtagerne Uffe Steen og Morten Brauner med på henholdsvis guitar og bas. Jeg spiller selv guitar og synger til mens Jacob Chano slår på tromme. Vi har indspillet et nyt album der udkom i april.”

Og Claus Andersen fra Rootzone skrev i en anmeldelse: ”MC Hansen Band lørdag aften på Gyngen var helt tydeligt et tophold sammensat af gode individualister.

Tæt intenst swingende spilleglæde fik publikum løftet i en homogen stemning til numre inspireret af The Band, Byrds og Dylan. En dejlig varm koncert. Hør dem!”

Dette arrangement er efterårets medlemsarrangement, hvor du kan komme ind for 40 kr., hvis du er medlem af støtteforeningen.