Musik

Matt Bednarsky - soloTirsdag d. 24. maj 2016 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 0,00 kr.


Matt Bednarsky er en singer-songwriter fra USA.

 

Giv ham en guitar i hans hænder og en scene at synge fra - og du vil snart opleve, at Matt bringer noget frisk og spændende til musikken.

 

Hans unikke stil har rødder i en række forskellige genrer, herunder pop, rock, folk, jazz, og blues, og er karakteriseret ved intense tankevækkende tekster, og beroligende kraftfulde vokaler.

 

Født af en mor med en klassisk uddannelse og en far der er professionel jazz guitarist, voksede Matt op i Shelton, Connecticut, USA, omspændt af musik. Han begyndte med violin i en alder af 4, guitar som 8 årig, begyndte at synge ikke længe efter at han kunne tale. Han begyndte at skrive sange i en alder af 12.

 

Efter at have tilbragt størstedelen af 2012 i New York og lavet hans EP Happy Go Lucky, flyttede Matt til Nashville for i 2013 at dykke ned i byens pulserende musik liv.  Siden 2013 har Matt haft travlt, han har udgivet to albums.

 

Matt har turneret i foråret i USA, og har for nylig åbnet for sæsonen American Idol, på Amerikansk tv. Nu er han på turnè i Europa med sin guitar.

 

Koncerten her er en gratis-koncert for medlemmer af vores støttegruppe, vore sponsorer og samarbejdspartnere.

 

Men set fra et vist synspunkt er denne gratis-koncert faktisk for alle. For det koster kun 50 kr. at blive medlem af vores støttegruppe "Raastof til Industrien" resten af året. Og når de 50 kr. er betalt - og det kan de dels gennem vores hjemmeside (klik her) og dels ved indgangen på selv koncertaftenen - så er koncerten gratis og tilgængelig!

 

Vi glæder os til en dejlig intens koncertoplevelse!