Musik

MellemblondLørdag d. 01. oktober 2016 Kl: 20:00


Medlem: 105,00 kr.


Ikke medlem: 130,00 kr.


Mellemblond kalder selv deres musik for poetisk, vedkommende og knivskarp.

 

De laver dansk indie og deler musikalsk landskab med kunstnere som Ulige Numre, Folkeklubben og Nikolaj Nørlund. De har ved deres nuværende koncerter fokus på den vellykkede anden udgivelse, ’Fra et Sted’, der udkom i 2015, og hvor førstesinglen ’Ryster’ fik airplay på både P4 og P6!

 

De spiller modent og lyrisk rock-musik, der fører én på en kontrastfuld rejse fra reelle rocknumre til stille klaverballader. De dansksprogede sange er som vanligt hos

 

Mellemblond præget af poetiske syner og sansninger, men de har også et nyt realistisk blik på tingene. De ser tilbage på den tidlige ungdom, rydder op i ”lige nu” - og skuer fra det hjemlige vindue og ud i den vide verden.

 

Mellemblond består af: Kristoffer Munck Mortensen, som er sanger, guitarist og sangskriver; Jakob Bjørn Hansen på trommer; Frederik Teige på bas - og Anders Borre, på keyboard og guitar.

 

Mellemblond er - for de fleste - nok et ukendt navn. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter.