Musik

Michael Falch SoloTorsdag d. 22. oktober 2015 Kl: 20:00


Medlem: 250,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre end nu.

 

Den garvede sanger har udviklet sig til et fænomen, der går sine helt egne veje. Det er ved at være mange år siden, han begyndte at give koncerter solo. Alene på scenen kunne han dyrke andre aspekter af sine sange, og publikum fornemmede en ganske særlig åbenhed ved disse solo-koncerter.

 

Der er en ganske særlig bevægende ånd over Michael Falchs solo-koncerter, hvor humoristiske livshistorier veksler med intense sange fra tilværelsens spændingsfelter. Der er nye sange som ”Binder mig aldrig igen”, ”Nu rider vi Stormen af” og ”Blivende Sted”, der alle er blevet radiofavoritter på P4

 

Og så er der altså også lige en stribe klassiske rocksange, der står som en del af lydsporet til danskernes liv gennem tre årtier: Mød mig i Mørket, Superlove, Den Eneste i Verden, I et Land uden Høje Bjerge og De vildeste Fugle.

 

En Michael Falch i topform viser aften efter aften, at han kan give hvert eneste publikum anledning til at reflektere over tilværelsen samtidig med, at han også mutters alene kan få enhver sal til at gynge og synge.

 

Denne koncert bliver vist hurtigt udsolgt! :-)