Musik

Micky Skeel - dansk musiker og hitmagerFredag d. 18. november 2022 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


MICKY SKEEL  - dansk musiker og hitmager

 

OG en tidlig julegave til børn og unge under 18 år

 

Som en ekstraordinær tidlig julegave har Musik På Industrien i Aarup besluttet sig for at sætte en billetpris så lav som 50 kr. for børn og unge under 18 år.

Micky Skeel har en stor fanskare blandt unge, så vi synes det var på sin plads at gøre koncerten ekstra billig for dem.

 

Micky Skeel har gennem de sidste 10 år været en integreret del af den danske musik branche, men også af den internationale som en anerkendt sangskriver.

 

Micky’s første store kommercielle succes blev skabt da han var medlem af gruppen, PULS, gennem mega-hittet, “Dope” med Ole Henriksen. Her var Micky kun 20 år gammel og på rekordtid turnerede han på størstedelen af Danmarks natklubber og festivaller i 4 år.

 

Herefter udgav han som soloartist “Kys Ham Nu” der gik guld og hittede stort på både radio og streaming.

 

I år 2017 valgte han at flytte til Los Angeles for at arbejde som sangskriver. Som sangskriver har han blandt andet skrevet en sang til Måns Zelmerlöw, som gik nr. 1 i Frankrig, men også mere garvede musikere, som Cliff Richards.

 

Efter et par år vendte han så tilbage på dansk og udgav nummeret "Hvis Bare Jeg Kunne Se" som gik viralt på facebook med mere end 1 million visninger på 2 uger. Siden da er det blevet til 3 danske singler, senest "Kære Julemand" der blev den mest delte julesang i 2021.
 

I 2022 udkom hans danske debut-album "Tusind stykker". - Micky udgav ny single "Når Tiden Går I Stå" i januar.

 

Han er nu klar til at samle sine største hits samt nyeste sange til et live set, som med garanti vil appellere til fællessang på tværs af generationer.

- - - - - - -- - - - 

 

OBS: Til denne koncert er det muligt at købe billet til børn/unge under 18 år til 50 kr.