Musik

Mike Andersen BandLørdag d. 02. februar 2013 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Fra Mike Andersen satte sine første fodspor på den danske blues og soulscene med albummet "My Love For The Blues" i 2002, har han vist en konstant vilje og vision om musikalsk udvikling.

 

Hans kærlighed for specielt soulmusikken har i løbet af årene skinnet mere og mere igennem, og den passion foldede sig flot ud på hans gennembruds-album "Echoes" fra 2010 der blev stemt ind på en flot 10. plads af P4’s lyttere, som et af årets mest betydningsfulde albums, såvel som det blev nomineret til hele 3 DMA priser i 2011.

 

Mike Andersen er nu ude og promovere sit seneste album, der er navngivet efter ham selv: Mike Andersen.

 

På det nye album har han arbejdet og indspillet intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af de musikere fra det århusianske musikmiljø, som han selv har beundret gennem årene. Det er derfor en stor glæde for Mike at disse musikere har tilsluttet sig hans band og har bidraget med ny inspiration og en ny sound. Med sig på Industrien har han således Mike Andersen, vokal & guitar; Johannes Nørrelykke, guitar; Kristian Fogh, tangenter; Kristian Kold: bas - og Jens Kristian Dam på trommer.

 

Der er lagt i ovnen til en fantastisk aften med svedende blues og soul!