Musik

Monrad & RislundOnsdag d. 30. april 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Monrad & Rislund fejer ikke noget ind under gulvtæppet. De udstiller danskernes ”beskidte vasketøj” før det lægges i vaskemaskinen, så vi alle kan se det, og det er ikke nødvendigvis noget kønt syn.

Med ”Platheder på et fundament af sjofelhed” rammer Monrad & Rislund direkte ind i den danske folkesjæl med en serie overraskende slag under bæltestedet så effektfulde, at lytteren kun kan svare igen med opadvendte mundvige så brede som små bananer efterfulgt af den slags forløsende uartikulerede lyde, der i daglig tale benævnes latter.

Ikke alene er Monrad & Rislund to dinosaurer i dansk komik og stand up, der lægger alle ned. De er tillige gennemmusikalske. Hør deres herlige sange med masser af finurlige pointer, ligefra Monrads ubetalelige leg med revygenren over Rislunds uforlignelige rap, der gør op med de unge koryfæer som Jokeren og Niarn og deres vrængende sprog til den kærlige og komiske parodi på kollegaen Niels Hausgaard.

Eller oplev deres helt nye figuranter som f.eks. den mandehørmsduftende, homofilt interesserede Arne Bjarne Enestue - for ikke at tale om hans klient, den tydeligvis sygdomsramte og hukommelsessvækkede, enarmede plageånd, Beatrice Palger. Noget lignende er aldrig nogensinde før hørt i dansk komik. Det er bare så langt ude. Det er nyskabende, det er grænseover-skridende - og det er godt nok sjovt!

Man kan jo ikke forklare, hvorfor noget er morsomt – det er man simpelt hen nødt til selv at høre og opleve. Og den chance er vi så heldige at kunne tilbyde vores publikum på Industrien her på denne sidste onsdag i april, når Monrad & Rislund sammen med Øyvind Ougaard fyrer deres utrolige show af.