Musik

Morten Remar KvartetLørdag d. 06. februar 2016 Kl: 20:00


Medlem: 135,00 kr.


Ikke medlem: 160,00 kr.


Morten Remar har været frontmand i 80’er-bandet Back to Back og har efterfølgende udgivet 5 soloalbum. Han er nu tilbage med ny dansksproget plade, ”Umulige Kærester”.

 

Sangene er vokalbåret med en folket pop-lyd - og teksterne skrevet ud fra hans egne iagttagelser af livet.

 

Morten er en historiefortæller med et glimt i øjet, og når han er ude med sit band, bliver der næsten fortalt lige så mange historier, som der bliver spillet.

 

Her - Live på Industrien - medbringer han de samme dygtige musikere, der har været med til at indspille albummet. Guitaristen Jens Runge (Hanne Boel, Burnin’ Red Ivanhoe), Bassisten Henrik Irgens (Grant Nicholas, Jamie Lawson) og Esben Duus (Lillian Boutté, Caroline Henderson).

 

En koncert med Morten Remar og bandet er en intim én af slagsen, hvor musikken bliver spillet lige fra hjertet i øjenhøjde med publikum.

 

Sangene fra ”Umulige Kærester” danner rammen om koncerten, men der bliver også plads til nogle af de gode gamle hits fra Morten Remars store bagkatalog.

 

Så her er en rigtig god mulighed for at møde og opleve en musiker, der har været med i mange år - og som ved, hvordan man - sammen med sit band - leverer ”varen” til glæde for sig selv - og sit publikum!