Musik

Nalle TrioLørdag d. 13. februar 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 160,00 kr.


Danmarks førende rock- og soulsanger Nalle er efterhånden lige så kendt for sine fortolkninger af blues- og rootsmusik. Det er blevet til tre fremragende plader fra Theessink, Nalle & Møller, hvoraf to har opnået hæderen ”Årets Danske Blues Album”.

Senest har han udgivet endnu et trio samarbejde: ”Chapel Hill” – et helt specielt samarbejde mellem de amerikanske bluesstjerner Ken ”Omar” Dykes og Magic Slim og danske Nalle. Med uforfalsket spilleglæde i en afslappet stemning er tre store sangere samlet omkring en helt nede jorden fortolkning af en række dybt originale udgaver af kendte og ukendte bluessange. Et samarbejde, der har høstet mange anmelderroser, og som har vakt opmærksomhed i den internationale bluesverden.

Og Nalle har som få levet the blues ... Hans comeback på den danske rockscene var der næppe nogen, der havde troet muligt.

Ved siden af de to trioer har Nalle også endnu en trio, hvor han spiller sammen med guitarvirtuosen Henning Kaae fra Svendborg og hans mangeårige samarbejdspartner og producer, Ivan Sand.

Repertoiret er hentet fra de fire trio-plader tilsat en række af hans gamle hits, men stilen er mere rendyrket hen mod akustisk blues. Det er med denne trio, at Nalle besøger Industrien denne gang.

Ingen kan som Nalle levere en live-optræden med så stor følelse og intensitet, så der venter publikum en varm og god oplevelse.