Musik

Nancy RuthLørdag d. 24. september 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Med sin kraftfulde og intense sceneoptræden serverer Nancy Ruth en velsmagende bryg af latin, flamenco, jazz og pop. Som en musikalsk sigøjner, har Nancy tilbragt sit liv med at synge rundt i verden på jagt efter musikalske møder. Hun har optrådt i Panama, Marokko, Andalusien, Singapore, New York og mange steder i Europa, og tilbragte tillige en måned som udvalgt vokalist på paladset hos Sultanen af Brunei.
Musikken er vævet med historier og mystik fra hendes tidligere hjem i Málaga, og påvirket af den travlhed man finder på de små caféer og pladser i Latinamerika, af ensomheden i den marokkanske Sahara-ørkenen, og af flamencoens siven ud i labyrinten af andalusiske patioer og gader.
Nancy er oprindeligt uddannet musiker med studier i klassisk og jazz, klaver og sang, og fortsatte herefter sine studier på flamenco-guitar i Spanien med Gabriel Cabrera. Nancy er nu bosat i Vancouver i Canada.
Nancy Ruth har Luis Robisco på guitar og Paquito Escudero på percussion med sig på Industrien.
Der er således lagt op til en aften med en udsøgt performer, der med succes har introduceret den romantiske luksus Jazz Latino. En særlig aften venter!