Musik

Nanne EmelieFredag d. 20. september 2013 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


I både Tyskland og Danmark har Nanne Emelie vundet stor genklang hos lyttere, kritikere og arrangører med sit debutalbum “Once Upon A Town”, og de to singlenumre “Girl Talk” og“Turn Around” har roteret på P4.

 

Hendes musik lader sig ikke genrebestemme, sådan som man normalt kan – og netop derfor rammer Nanne Emelie den musikalske nerve på meget forskellige mennesker: den griber den forvænte jazzkender, den rører noget i den hippe musikelsker, som konstant er på udkig efter noget nyt, og den fængsler liebhaveren, der ubesværet bevæger sig gennem alle stilarter og epoker.

 

Man kan stilistisk sætte Nanne Emelie i familie med navne som Melody Gardot, Madeleine Peyroux, Katie Meluha, Norah Jones og Billie Holiday. Men alligevel kan denne sangerinde ikke sammenlignes med alle disse navne. Hun har sit helt eget unikke udtryk!

 

Dette er et af de større musikalske opsæt med trommer, percussion, bas, klaver, cello og sax. Nanne Emelie medbringer således et seks mand stort orkester, hvilket åbner for et spændende lydbillede, der kan understrege de gode sange og den swingende musik!

 

Kom til en stemningsfuld aften - fuld af musikalske lækkerier!