Musik

NeighboursTorsdag d. 13. november 2014 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


”Jeg ser frem til igen at besøge Industrien i Aarup”, lyder det fra Helge Engelbrecht fra bandet Neighbours. ”Det er så længe siden….” synger vi i én af vore sange, men jeg husker skam tydeligt koncerten. Det bliver dejligt med et gensyn.

 

Denne gang bliver det med koncerten ”I det akustiske hjørne”.

 

Vi har meget skyts i ærmet og lover en god blanding af nyt, men også for nogle mere velkendt repertoire fra vores bagkatalog”, siger Engelbrecht fra sit domicil i Ansager i det vestjyske.

 

Her er Neighbours i fuld sving med den sjette koncertsæson i Mariehaven, som Engelbrechts baghave kaldes. Mange har fulgt koncerterne fra Mariehaven på TV og nye programmer i serien ”Sommersang i Mariehaven” er på vej også på den front.

 

”Jamen, det er skam rigtig dejligt med sommerkoncerterne herhjemme, men der er nu også noget ganske særligt i mødet med publikum rundt i landet. Vi ser frem til koncerten i Årup til november”, slutter ankermanden i Neighbours.

 

Og vi her på Industrien kan kun sige, at det gør vi også!

 

 

For dem, der ikke lige kan huske det, kan vi fortælle, at Neighbours jo består af Helge Engelbrecht på guitar og sang; Tommy Rasmussen på klaver, harmonika og sang; Ronnie Olesen på klaver, guitar, mandolin og kor; Morten Husted på guitar, mandolin, dobro, banjo og sang; Allan Nagel på elbas og kontrabas - og Dennis P på trommer og percussion.