Musik

Nice Little Penguins - MedlemskoncertLørdag d. 02. marts 2024 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Oplev albumaktuelle 90’er-hitmagere i storform Nice Little Penguins udgiver nyt album, hvor de dyrker triolyden og skærer helt ind til benet.

 

Siden Nice Little Penguins storhittede i begyndelsen af 90’erne med ”Rain Keeps On Falling”, har trioen udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsælgende ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

 

Bortset fra en pause omkring årtusindskiftet har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. I de seneste par år har Aarhus-trioen været på sin største turné siden starten og gæstet flere end 50 danske byer samt fejret 25-årsjubilæet for ”Flying” med endnu en stribe koncerter over hele landet.

 

De mange koncerter har bragt det velspillende orkester i storform, og selv føler de sig skarpere end nogensinde som band.

 

I april 2021 udgav Nice Little Penguins ”Beat Music Vol. 2”. Et album, som musikalsk søger tilbage til de enkle, gode sange i skarptskårne arrangementer. Et dogme for produktionen er, at alle sange skal kunne fungere live i den oprindelige trioform, som bandet konsekvent har dyrket de seneste år - nu som dengang med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.

 

Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med ørehængere, der efter manges mening for alvor folder sig ud i koncertformatet. Med enkle midler, tæt sammenspil og knivskarpe vokalharmonier vil trioen demonstrere, hvor slidstærkt deres materiale faktisk er.

 

Ud over flere af de spritnye sange og adskillige radiobaskere fra bagkataloget indeholder sætlisten enkelte covers af Nice Little Penguins’ egne favoritkunstnere.

 

PS Dette er sæsonens medlemskoncert. Det betyder medlemmer af støttegruppen Råstof får 50 kr. i rabat.