Musik

Niels Skousen m. bandLørdag d. 27. februar 2016 Kl: 20:00


Medlem: 235,00 kr.


Ikke medlem: 260,00 kr.


Niels Skousen begyndte karrieren med gruppen Skousen & Ingemann i 60’erne og 70’erne, hvor de blandt andet begik hovedværket ’Herfra Hvor Vi Står’.

 

Efter en længere musikpause gjorde Niels Skousen i 2002 comeback med soloalbummet ’Dobbeltsyn’, og siden har han også udgivet ’Daddy Longleg’ (2006) og ’Lyt Til Din Coach’ (2010) samt koncertfilmen og live albummet ’40 år i Dansk Rock’ i 2012.

 

I november 2014 udgav Niels Skousen sit seneste solo-album - ’Smil eller dø’. Det er en udgivelse som præsenterer Skousen og hans meget personlige sange i en ny iscenesættelse.

 

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham - og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

 

Med sig til Industrien har han Kristoffer Munck Mortensen, guitar, sang (Mellemblond); Anders Mathiasen, guitar (Murder); Mads Brinch Nielsen, guitar, bas, keyboard (4 guys from the future). Og endvidere Bjørn Heebøll, trommer (Slaraffenland).

 

Der er således mulighed for en musikalsk spændende aften med - hvad vi vil kalde - ”en dansk legende”, der kan sætte ord og toner sammen, som rammer os helt præcist.