Musik

OYSTERBAND TOUR 2024Lørdag d. 03. februar 2024 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til "rødderne" skinner dog stadig igennem.

 

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.

 

Traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer. Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80'ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band. Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock.

 

En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! - Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.

 

Oysterband har udgivet 22 studie- og 5 livealbums samt et opsamlingsalbum. Hertil kommer over hundrede bidrag til kompilationer med andre kunstnere. Besætningen har naturligvis skiftet i bandets snart 40 års levetid.

 

Bandet består af:

John Jones: Sang og melodeon -
Alan Prosser: Guitar, viola og sang -
Ian Telfer: Violin, concertina og sang
Pete Flood: Trommer -
Al Scott: Bas. 

 

Det er et glædeligt gensyn med bandet, der har spillet på Industrien flere gange før, med stor succes.