Musik

OysterbandTorsdag d. 22. november 2012 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Oysterband spiller levende folk-rock, og det har de gjort siden midt i 80’erne.

 

Selv om musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til "rødderne" igennem. "Rødderne" - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser.

 

Folk, rock ... - uanset hvad vi kalder det, er det god musik!

 

Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede.

I 80’ernes England med fokus på rock og post-punk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band. Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folk-rock.

 

Og vi ved de er gode. De besøgte os for et par år siden og gav en fremragende koncert! Siden da har de sammen med June Tabor gjort rent bord ved BBC Folk Awards 2012, og vundet alle de fire kategorier, de var nomineret i, deriblandt den prestigefyldte "Best Album". Så de er "still going strong".

 

En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Det er lidt at sammenligne med en koncert med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.