Musik

OysterbandTorsdag d. 05. november 2015 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til ”rødderne” skinner dog stadig igennem. ”Rødderne” - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock ... uanset hvad vi kalder det, er det god musik!

 

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.

 

En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Du kommer til at høre traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer. Harmonisk og iørefaldende!

 

Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse. Oysterband har besøgt os på Industrien et par gange før, og har leveret nogle fremragende koncerter! Så glæd dig!