Musik

Peppermint B - RåstofLørdag d. 05. november 2022 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Peppermint B (Steffen Westmark) er klar med tredje album og turne til efteråret 2022. Steffen Westmark er identisk med den karismatiske forsanger i bandet The Blue Van

 

Peppermint B (Steffen Westmark) er klar med tredje album og turne til efteråret 2022. Steffen Westmark er identisk med den karismatiske forsanger i bandet The Blue Van, som i 2022 fejrer 25-års jubilæum! Med Peppermint B har Steffen Westmark fordybet sig og skrevet sange fra hjertet - det er ren parfume! 

Steffen udtaler; “Jeg har brugt de sidste to år på at strikke det her album sammen. Hvad startede som en ide, om at blive bedre til at producere voksede sig hurtigt til en vision om at lave et album helt fra bunden og lave alt selv. Jeg har altid været dybt involveret i alle dele af pladeprocessen, om det værende Peppermint B eller The Blue Van. Men jeg har aldrig lavet alt 100% selv. Der er presset så meget hjerteblod ned i den her plade og ikke mindst sene nattetimer.” 

Ideen var at være så ærlig som mulig i musikken og tekstuniverset. Det har også gjort, at pladen er blevet meget umiddelbar og fri for selvcensur. Teksterne er nedfældet i det øjeblik, hvor ideen og situationen er opstået. Det er sange om bl.a. at svømme i havet for at blive nulstillet, om at bearbejde at miste venner og smukheden i hverdagen. Det musiske univers er blevet akustisk orienteret og håndspillet, så det komplementerede ærligheden i teksterne. 

“Jeg vil gerne ud og teste et anderledes format end det klassiske band set up. Sangene egner sig godt til at stå alene, kun akkompagneret af hvad fire hænder kan spille på. Jeg har mere end nogensinde lyst til at interagere med publikum, afvæbne om man vil. Jeg er selv stor fan af “storyteller formatet", hvilket er det, jeg kommer til at teste. Så at koncerterne afspejler den ærlighed, som albummet har." 

Dørene åbnes kl. 19:00 Har du Smartphone hvor billetten kan vises på skærmen, så kan vi nu scanne billetten derfra og du behøver ikke printe den. Har du særlige behov i forhold til handikap eller helbred, bedes du henvende dig på billet@musikpaaindustrien.dk

 

Vi har valgt at lave denne koncert som en ”RåstofKoncert – Musik på vej”.

RåstofKoncerter er for up-coming musikere med stort potentiale.