Musik

PhønixFredag d. 09. oktober 2015 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Phønix er én af sværvægterne på den danske og internationale folkscene.

 

Deres helt unikke lydunivers har ført dem rundt i store dele af verden, på de største folk festivaler, såvel som de mest intime klubscener.

 

Phønix bringer nyt liv til den danske musiktradition og når de går på scenen, gør de det med en sådan intensitet og musikalitet at det er en fryd at overvære – både for ører og øjne.

 

Phønix bygger sin musik på de danske/nordiske rødder med sangtraditionen i fokus. Resultatet er en nutidig folkemusik, der både peger tilbage og fremad - og swinger godt!.

 

Phønix har eksisteret i sin nuværende form i ca. 10 år, men bandet blev grundlagt helt tilbage i 1990. Og de har gennem tiden modtaget en del DMA awards for deres musik.

 

Det er en oplevelse at høre Phønix’ sprudlende numre. Stemme- og instrumentbehandlingen er overlegen, det musikalske overskud stort - og lyden er flot. En koncert med

 

Phønix giver en spændende oplevelse af et band i bevægelse, som med lang rutine og stort musikalsk overskud yder et markant bidrag til den danske folkscene.

 

I den store brede offentlighed er Phønix et helt ukendt band. Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om Råstofkoncerter her.