Musik

Pligten KalderLørdag d. 23. januar 2016 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen fra Magtens Korridorer og den virtuose Peter Jessen på blæs udgør det charmerende og ægte trio-ensemble Pligten Kalder.

 

Torben Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde tangenter. Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre flaksende mandesjæle og en oplevelse i sig selv.

 

Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende. Givende, gribende og unik musik, der uimodståeligt stikker tilhøreren dybt, blidt, drilsk og meget dansk.
Pligten Kalder er live kendt for magiske øjeblikke og spontant dedikerede fans. Her udfolder de to snakkehoveder Steno og Olsen sig også mellem numrene, mens Jessen bevarer roen for alle.

 

Man får en oplevelse af noget ægte med Pligten Kalder. Man drages ind og søger ud. Det er ikke bestemte temaer, der driver dem frem - og os andre med. Det paradoksale lurer hele tiden bag hjørnet af det absurde, det banale og det spontant sande. Som i livet selv.

 

En spændende musikalsk oplevelse venter her allerede i sæsonens første koncert!