Musik

Pokey LaFarge & the South City ThreeOnsdag d. 04. april 2012 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Ligesom amerikanske Pokey LaFarge og band lagde de fleste ned på de 2 seneste Tønder festivaler med et cool, men uhyre underholdende og gennemmusikalsk show, så har de også vundet Jack Whites rockhjerte. Ex-White Stripes-musikerens personlige pladeselskab udgav i foråret to nye numre med Pokey og hans band The South City Three, ”Chittlin’ Cookin’ Time in Cheatham County” og ”Pack It Up”.

I 2010 var gruppens album ”Riverboat Soul” nomineret til to Independent Music Awards, en for bedste Americana-album og en for bedste sang.

Pokey LaFarge & The South City Three var en af de store publikumsfavoritter på den seneste Tønder festival. De skabte en forrygende stemning, og fik publikum helt op at ringe med deres fantastiske musik og humoristiske karismatiske attitude.

Det er derfor en stor glæde at kunne byde den unge, men også sært modne guitarist og sanger m.m. og hans swingende orkester velkommen til Industrien.
De særdeles velklædte herrer kommer med deres egen veltilberedte gumbo af blues, ragtime og americana tilsat egne krydderier. Musik og sange født af det gamle Amerika og festlige koncerter, hvor fødderne bare vil ud at danse.