Musik

Poul Krebs - soloOnsdag d. 03. november 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside
Her er endnu en kunstner, hvor præsentationen nærmest er overflødig, men alligevel ... At opleve Poul Krebs helt solo og bare bevæbnet med sange, akustisk guitar og gode historier, er en sjælden og varm oplevelse.

Sidst Poul Krebs var ude på denne måde, var tilbage i 2006, hvor han begejstrede publikum på en række totalt udsolgte spillesteder rundt omkring i DK.

”For mig er solokoncerterne både en måde at komme helt tæt på publikum og en god lejlighed til at besøge nogle af de fine små spillesteder rundt omkring i Danmark, hvor ildsjælene holder liv i både musikken og sammenhængskraften”, sige Poul Krebs i forbindelse med den kommende turné.

Repertoiret ved solokoncerterne, vil være et håndplukket udvalg af sange fra Poul Krebs store og omfattende bagkatalog – og som kendere vil vide, kommer det til at handle om både ”greatest hits” og om de mere sjældent spillede sange der, ifølge ophavsmanden, på det nærmeste ”kræver at komme med, fordi de kommer så sjældent ud”. Krebs intime solo-koncerter har også tidligere været en god lejlighed for Poul Krebs til at prøve helt nye sange af – og mon ikke også der vil være tale om premiere på en eller flere kommende Krebs-klassikere.

Poul Krebs har været musiker siden slutningen af 70erne. Han har i løbet af den lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 19 solo- eller Krebs Band-albums

Ja, du ved næsten det hele - så kom og få en dejlig oplevelse!