Musik

Poul Krebs SoloFredag d. 09. november 2018 Kl: 20:00


Medlem: 300,00 kr.


Ikke medlem: 325,00 kr.


Udsolgt
Facebook

 

 

POUL KREBS Solo - LIVE 2018

På tur med sangene fra det nye album ”Maleren og delfinerne på bugten”

 

Når Poul Krebs drager på turnè 2018, bliver det med et repertoire af både de største sange og highlights fra det roste 2017-album ”Maleren og delfinerne på bugten”.

13 ret sympatiske sange med hold i virkemidlerne (Nordjyske, 4 stjerner)

 

Der er blevet taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten” – med ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. Det er det første soloudspil fra Krebs i tre år – og et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs. Albummet er igen lavet med det band han samlede omkring ”Asfalt”.

 

Poul Krebs har haft masser af medvind de seneste år. I starten af 2014 kom succes-albummet ”Asfalt”, der bl.a. rummede Lisa Nilsson-duetten ”Vi tog heldigvis fejl” – og samme efterår høstede Poul Krebs ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV-2-serien ”Toppen af Poppen”.

 

Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen.