Musik

Rasmus N�hr TrioLørdag d. 09. maj 2015 Kl: 20:00


Medlem: 200,00 kr.


Ikke medlem: 225,00 kr.


Glæd dig til en humoristisk og intens koncertoplevelse, når Rasmus Nøhr Trio gæster Industrien d. 9. maj 2015. Aftenen byder på en rejse gennem mange af Nøhr´s hits med små historier mellem sangene.

 

Rasmus Nøhr er en dansk sanger, sangskriver og guitarist. Rasmus Nøhr voksede op på Nørrebro i København, nærmere betegnet Læssøesgade.

 

Startede DM i Rock i 1991, styrede selvsamme i mange år, men gik konkurs i 1998. Rasmus Nøhr tog derefter til USA, for at tjene penge ved at spille Backgammon og poker, men efter at være blevet indlagt i livsfarlig dehydreret tilstand som konsekvens af at være kørt forkert i Nevadas ørken, tog han tilbage til Danmark og begyndte sin musikkarriere - og resten er en musikalsk historie, som de fleste af os kender.

 

Han er tidligere deltager i DR’s Karrierekanon. - Han blev nomineret til ”Årets Danske Popudgivelse” ved DMA 2005 for ”Rasmus Nøhr”, og nomineret til ”Årets Danske hit” ved DMA 2007 for ”Sommer i Europa”.

 

Rasmus Nøhr deltog også i Toppen af Poppen på TV2 for et par år siden, hvor vi alle kom lidt mere ind under huden på ham som menneske, sanger og sangskriver.

 

Senest har han i september 2014 stået på scenen i - og skrevet nye sange til - en forestilling ”Alle elsker Kærlighed” på Nørrebro Teater.

 

Der venter os således en dejlig aften i selskab med et følsomt menneske og hans iørefaldende sange!

 

Læs evt mere om Rasmus på hans Facebook-side (Han har ingen hjemmeside)