Musik

Rikke Bruhn BandFredag d. 20. februar 2015 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Den nordjyske sangerinde Rikke Bruhn udgav i april 2014 sit andet album med en samling fine sange.

 

Fra opløftende og lette popsange til intense ballader med fine elementer af country og jazz så inderligt sunget, at det insisterer på lytterens opmærksomhed. Sådan er spændet i Rikke Bruhns musik. Hendes leg med både genrer og instrumenter gennemsyrer musikken.

 

Palle Hjorth har været Rikke Bruhns sparringspartner gennem hele den musikalske proces omkring hendes seneste album, og de har arbejdet tæt sammen omkring arrangementerne og lyden.

 

Udover Palle Hjorth, der er en meget efterspurgt keyboard- og hammondorgelspiller - og bl. a. har besøgt Industrien sammen med Savage Rose, Ole Frimer Band og Hush, - består den faste kerne i Rikke Bruhns Band af Henrik Bruhn (guitar og kor), Søren Poulsen (trommer og percussion) og Henrik Poulsen (bas).

 

Genremæssigt er Rikke Bruhns musik svær at placere. Hun blander elementer af pop, country og jazz godt krydret med hendes store soulfulde stemme.

 

Rikke Bruhn er således én af de spændende nye kunstnere i den danske musiks vækstlag. Koncerten her er naturligvis en RåstofKoncert. Læs mere om dét på side 16-17.