Musik

Søren Huss (solo)Lørdag d. 03. maj 2014 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


For snart fem år siden mistede Søren Huss sin kæreste og næsten også sin datter, da en lastbil overså dem i et højresving. Sorgen, vreden, kærligheden og sig selv vendte Søren Huss vrangen ud på med sit første soloalbum ”Troen & Ingen” for to år siden.

 

”Folk er blevet berørt af min første plade, det virker meget oprigtigt, når de kommer over til mig. De kommer meget koncentrerede hen og spørger ”hvordan har du det?”. De er utroligt nærværende. Det er rart … det er meget smukt egentlig,” fortæller Søren Huss, der de første år efter ulykken pligtsvarede: ”det går godt efter omstændighederne” og ”det går fremad”. Nu svarer jeg, at jeg har det godt, og det er ikke længere for at overbevise mig selv. Jeg er kommet videre. Jeg har det så godt som de fleste mennesker, der render rundt i et voksenliv og prøver at få tingene til at hænge sammen.

 

Voksenlivet er netop rygraden i de nye sange på albummet ”Oppefra & Ned”, der udkom i oktober 2012. Titlen skal tages helt bogstaveligt. Det er sådan Søren Huss går til livet i dag. Han bor med sin datter Ronja i det flere hundrede år gamle bindingsværkshus. ”Der var nogle sange, der bare skulle ud. De trængte sig på. Meget på samme måde som det første album var terapi, så har jeg skrevet de sange, som betyder noget for mig nu. Forskellen er bare, at jeg er et andet sted i mit liv, end jeg var for tre-fire år siden.

 

Hvis nogen stadig tænker: Hvem er Søren Huss? Så kan vi nævne, at han jo også er forsanger i gruppen Saybia. De er især kendt for hittet ” The Second You Sleep”.

 

Kom og hør Sørens intense og gribende sange til koncerten!