Musik

Søren Krogh & Janus BechmannSøndag d. 12. september 2021 Kl: 20:00


Medlem: 75,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Sanger og sangskriver Søren Krogh & guitaristen Janus Bechmann

 

Den nordjyske troubadour, Søren Krogh varsler nu sit 10. album

 

I halen på folkesangeren, troubadouren og historiefortælleren Søren Kroghs 9. cd-udgivelse, ”Globus” i starten af 2018, udgav han i efteråret 18 sin første bog, ”Historier”.

 

Efter mere end 25 år på de danske landeveje, med mere end 2500 koncerter bag sig, er Søren Kroghs varemærke efterhånden blevet en af musikbranchens bedste historiefortællere.

 

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.

 

I 2021 et nyt album med Krogh, og han giver allerede nu en forsmag på sangene. ”Der kommer til stadighed flere sange om Vendsyssel fra min hånd. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit ”værksted” i Lønstrup.

 

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: "Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i."

 

Krogh modtog en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver, og endnu en i 2016 som årets sanger.