Musik

STANDUP: Anders Fjelsted, Asmus Brandt & Sanne SøndergaardTirsdag d. 06. november 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Som sædvanlig ligger standup-up forestillingerne så langt ude i fremtiden, at vi ikke har nogen som helst detaljer, ud over navnene på hovedpersonerne. Men både Asmus Brandt og Anders Fjelsted er gamle kendinge fra tidligere forstillinger på Industrien.

Anders Fjelsted er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.

Asmus Brandt er et stort talent på den danske stand up scene. Hans, med vilje meget underspillede stil, river selv den mest hårdnakkede publikummer med i et virvar af små skarpe punchlines, og aparte opbyggede jokes. Kan du ikke se hvad din kæreste gør der irriterer dig, skal Asmus nok få dine øjne op. Hans show er dog ikke kun baseret på irritationsmomenter, men også hans eget forkvaklede livssyn.. Mange andre ting bliver der ligeledes taget fat i. Publikum skal ikke føle sig for sikre, for Asmuses materiale er ikke noget man før har hørt.

Sanne Søndergaard er en af de nye fremadstormende, kvindelige talenter. Hendes charmerende og selvironiske stil vinder hurtigt ethvert publikum uanset alder og køn. Hun joker med dagligdagens små og store begivenheder – ikke mindst hendes eget kaotiske liv, hvor det altid lykkes for mænd og modelkvinder at skabe forvirring.