Musik

STANDUP: Brian Mørk & Karsten GreenTirsdag d. 09. oktober 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Som sædvanlig ligger standup-up forestillingerne så langt ude i fremtiden, at vi ikke har nogen som helst detaljer, ud over navnene på hovedpersonerne, og det holder ikke engang stik i dette tilfælde, hvor der arbejdes på at supplere med en virkelig godbid som erstatning for Geo, der har fået forfald.

Når Brian Mørk inviterer os inden for i sin verden, kan vi kun le af lettelse over, at det er Brian, der er vokset op dér og ikke os. Nogle vil påstå, at Brians barndom var dyster og sær - og de vil have ret. Brian blev ikke så meget født som løsladt efter 9 måneders isolation, og han fik at vide, at hvis han ikke opførte sig ordentligt, så røg han ind igen. Den slags sætter sine mærker. Brians Mørks evner er ikke gået verden forbi, og han har på rekordtid skabt sig et navn inden for comedy branchen.

Karsten Green er en komiker som umiddelbart virker rolig og tilbagelænet, men så snart han åbner munden opdager man hurtigt, at det slet ikke er tilfældet. Gennem sin drengede charme og sin fantastiske selvironi, er Karsten i stand til at slippe afsted med de mest utrolige ting.