Musik

STANDUP: Jonatan Spang, Michael Schøt & Jacob WilsonTirsdag d. 22. maj 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Jonathan Spang er netop blevet udnævnt til direktør for Nørrebro Teater, og kan derfor ikke tage med Telia-turen rundt.

VI ER DERFOR NØDSAGET TIL AT AFLYSE FORESTILLINGEN

Vi er så tidligt ude, at FBI endnu ikke har offentligjort indholdet af stand-up showene i 2007. Vi kender kun kunstnerne! Så hvis du vil vide mere, så følg med på vores hjemmeside, der vil blive opdateret så snart at oplysningerne frigives.

Jonatan er speciel i stand-up sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er så overbevisende, at man efter få minutter i hans fantastiske verden fuldstændig overgiver sig til manden, der kan tale om grillfester, drenges virkelige holdning til dans og backpackere på en måde, der får lattertårer til at trille ned af kinderne.


Du kan trygt stole på, at hvis der finder ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem – og det er sjovt! Latteren er den eneste udvej, når Michael Schøt, på sin egen charmerende facon, drejer aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde. Michael har i den grad øje for det latterlige, også når det kommer til egentligt dybt alvorlige emner. Mange af de emner Schøt berører, er normalt ikke lige til at gå til, men han formår at dreje dem, så man griner højt.


Jacob Wilson er et åbenlyst talent i dansk stand-up comedy. Hans store energi, positive udstråling og charme vinder publikum på ingen tid. Stilen er hurtige jokes krydret med imiterede stemmer og fysisk kropssprog. Jacob indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement, hvilket skaber en åben og direkte kontakt til publikum. Disse forcer forstærkes yderligere af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering.