Musik

STANDUP: Mads Keiser, Ron Vaudry & Christian FuhlendorfTirsdag d. 14. august 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


En aften med Mads Keiser giver både noget at tænke over og meget at grine af. Mads henter lige gerne sin inspiration hos Darwin og Freud som i hverdagens glade vanvid, og han boltrer sig ekstatisk i emner som: Kunsten at være et shampoo-offer, kønshormoner og nødløgne, urimelige kælekrav og dumhedens endelige sejr. Mads er grænsesøgende, skarp og sjov.

Ron Vaudry kommer fra England. Ron er det reflekterende menneskes komiker, intelligent og morsom og sardonisk. I et hæsblæsende tempo guider han publikum gennem en masse latterfremkaldende og alligevel tankevækkende politiske og sociale observationer. Som kynisk, vred og altid kontroversiel, er Ron et talent du bør opleve.

Christian Fuhlendorffs indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer - en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt hudløs ærlig – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.