Musik

STANDUP: Mick Øgendahl & Carsten EskelundSøndag d. 23. september 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Vi har i eftermiddag, søndag d. 23. september, fået meddelelse om, at Mick Øgendahl er blevet syg. Vi er derfor meget mod vores vilje nødt til at aflyse aftenens forestilling.

Der arbejdes på et erstatnings-show med Mick senere, men det er for tidligt at sige noget om, om det kan realiseres.

Købte billetter refunderes i bibliotekets åbningstid fra mandag d. 24. september eller ombyttes til oktober eller novembers standup-show

Billetter købt på billetlugen.dk refunderes via billetlugen.

Vi beklager situationen.
Som sædvanlig ligger standup-up forestillingerne så langt ude i fremtiden, at vi ikke har nogen som helst detaljer, ud over navnene på hovedpersonerne. Men det er også rigeligt, når vi i september kan tilbyde to af de allerstørste giganter på den danske stand-up scene.

Mick Øgendahl er en atypisk stand-up komiker. Hvor langt de fleste stand-up komikere udelukkende bruger det talte ord til at fremføre deres pointer, fortæller Mick Øgendahl med hele kroppen og hjertet. ”En moderne klovn”, har kollegaerne drillende kaldt ham. Men egentlig er sammenligningen ikke helt ved siden af. Mick Øgendahl er nemlig en symbiose af det talte og kroppens sprog.

Carsten Eskelund er yderst kreativ, når han optræder. Jokes – improviserede som planlagte – leveres med en uovertruffen selvsikkerhed og charme, når Carsten går på scenen Carsten har altid et stort arsenal af intelligente, usædvanlige og ikke mindst super grinagtige pointer med i sit velstrukturerede materiale. Det skal derfor understreges, at vil man undgå at blive en del af showet, skal man holde sig fra de forreste rækker.