Musik

STANDUP: Sebastian Dorset, Tobias Dybvad & Linda PTirsdag d. 13. februar 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Vi er så tidligt ude, at FBI endnu ikke har offentligjort indholdet af stand-up showene i 2007. Vi kender kun kunstnerne! Så hvis du vil vide mere, så følg med på vores hjemmeside, der vil blive opdateret så snart at oplysningerne frigives.

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på emner som Nørrebro, Seven-Eleven og kønsroller på ubarmhjertig og morsom facon.

Tobias Dybvad leverer et stærkt og alsidigt stand-up show, med stor træfsikkerhed. Han debuterede som komiker i 2002, hvor han blev nr. 2 ved DM. Siden har han haft stor succes med sin skarpe og velovervejede komik, som gerne rammer både under og over bæltestedet.

Linda P. er den pige mange store komikere sætter deres lid til, når de skal komme med et bud på Danmarks bedste kvindelige komiker. Hun er ikke typen der ser det store behov for at svine mænd til, men derimod snakker om de ting hun mener er sjovt. Linda P. debuterede ved DM i stand-up 2004, hvor hun uden erfaring fik en direkte 2. plads. Med sin tilbagelænede sydhavnske attitude, observersioner fra dagligdagen, snak fra sin malertid til pocahontas på hårde stoffer, skaber hun kærlighed i rummet fra det øjeblik hun træder op på scenen, hvor hun elsker at være.