Musik

STANDUP: Thomas Wivel & Povl CarstensenTirsdag d. 27. marts 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Vi er så tidligt ude, at FBI endnu ikke har offentligjort indholdet af stand-up showene i 2007. Vi kender kun kunstnerne! Så hvis du vil vide mere, så følg med på vores hjemmeside, der vil blive opdateret så snart at oplysningerne frigives.

Thomas Wivel har optrådt i spidsen af dansk stand-up i over 10 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter. Det ser så legende let ud, når Thomas går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, som driver Thomas til altid at være med helt fremme i alle afkroge af stand-uppens udvikling.

Kendetegn: Thomas har en energi og en utæmmelig sceneoptræden, der ikke minder om noget andet herhjemme. Uanset hvilken dag man fanger Thomas på en scene, udviser han stort engagement og en energi, som var det hans første show. Han er tændt, hurtig og ualmindelig skarp. Det er derfor altid en sand fornøjelse at se Thomas i aktion.

Povl Carstensen – en af stand-up branchens grand old men, og indehaver af den så absolut mest krøllede hjerne i branchen. Med sine skæve og reflekterende vinkler på tilværelsen formår han til stadighed at hensætte publikum i måbende ekstase.

Povl Carstensen har påstået, at han: ”bor på en ensrettet, lukket vej, så jeg kommer ikke så meget ud", men det er nu en sandhed med store modifikationer. For siden hans stand-up debut i 1991 har der været så rigeligt bud efter den underfundige og sært tænkende mand.