Musik

Sahra da Silva - dansk blueswomanLørdag d. 29. januar 2022 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Sahra da Silva - dansk blueswoman - med band

 

Sahra da Silva synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, rå Chicagoblues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz!

 

Hun kan fremføre fræk funk, et særdeles dansabelt big band-swing, indtagende elegance, distortion-inficeret vokal i Chicagoblues når den er allermest beskidt og pågående osv.! Ja, hun er yderst overlegen som sangerinde.

 

Sahra da Silva er aktuel med blues albummet #blueswoman (2020), som rummer en blanding af Sahra’s egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere.

 

Og hun er nomineret til en DMA blues pris i kategorien ’Ud af det blå’.

 

Københavnske Sahra da Silva, har mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl - Samtidig besidder hun afmålt kraft og nuancerigdom, som sender tankerne i retning af Etta James... 

 

For Sahra da Silva er blues mere en tilgang til musik end en specifik genre. Sahra synger, så ingen er i tvivl om, at sangen er vigtigere end sangerinden. Hun indtager scenen med både humor og indtagende outfits, men hun overtager den aldrig.

 

Sahra har tidligere gæstet Industrien sammen med Blues Explosion, hvor hun begejstrede publikum med sin store stemme.

 

Denne gang spiller hun med eget band.