Musik

Select Captain og Morten Christensen - dobbeltkoncertOnsdag d. 12. maj 2021 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Dobbeltkoncert med Select Captain (trio) og Morten Christensen & Band Uden Navn

 

Nyt album fra Select Captain og albumtour i 2021


Select Captain har de seneste år være det musikalske alias for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær.

Hans projekt er nu blevet udvidet til en duo med producer, sangskriver og multiinstrumentalist Søren Vestergaard som den anden halvdel, og sammen har de skrevet og indspillet albummet Comes in Waves - Der udkom oktober 2020.

Resultatet er et album med en unik, organisk og ambient lyd i et mix af akustiske og elektroniske instrumenter med fokus på stærke melodier og en produktion der på én gang føles både moderne og traditionel.
Teksterne på det nye album er meget personlige og nærværende, og kredser bl.a. om Kristians hidtidige mangeårige kamp med depression, angst og et medfølgende hashmisbrug, men det er samtidig smukke, sange som har et endeligt glimt af lys og optimisme i horisonten.

I vinter/forår2021 tager duo’en på turné og rammer spillesteder landet over med det nye album i bagagen. Med sig har de trommeslager Johannes Gissel der fuldfører et spændende trio set-up, med en særegen lyd.


Det er et gensyn med Select Captain der spillede på Singer Songwriter Festivalen i Aarup i 2019.

 

Morten Christensen & Band Uden Navn

 

Efter flere år som engelsksproget sangskriver og frontmand i det hårdtspillende rockband WRONG SIDE OF VEGAS og anmelderroste Dirty Old Town, besluttede Morten Christensen sig for at kaste sig over det danske sprog i sin sangskrivning: ”Jeg har åbnet mit hjerte og sangene er væltet ud”.

 

Morten Christensen udgav i april 2019 sin første ”EP” på dansk som markerede startskuddet for en ny retning i hans karriere. Han var for sin EP indstillet til nomineringer i 3 kategorier til GAFFA prisen 2020.

 

Morten Christensen er nu klar med sit første fuldlængde album ”Hvor Alting Begynder”. Han er denne gang gået i studiet med sine gode venner og dygtige musikere Asger Hald, Kevin Monie, Jakob Høg og Michael Ludvig Skjoldborg Lyberth, hvor de sammen har indspillet stærke sange. Morten Christensen har døbt bandet: ”Band Uden Navn”. Albummet er ude 05.02.21.

 

”Band Uden Navn” ledsager Morten Christensen til denne koncert. De formår at skabe den helt rigtige gribende og intense lydkulisse til hans smukke sange.


Det er et gensyn med Morten Christensen der spillede på Singer Songwriter Festivalen i Aarup i 2019.kli

Morten Christensens facebookside: her

 ----------------------------------------------------------