Musik

ShamrockTorsdag d. 01. november 2012 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Shamrock har siden 1989 huseret over hele Danmark med irsk folkemusik. Der findes stort set ikke en krog i Danmark, der ikke har haft besøg af disse herlige spillemænd.

 

Når Shamrock spiller, står den på irsk pubstemning, når den er bedst. De kendte sange man kan synge med på, samt de mere vemodige ballader, som Irland også er kendt for. Det hele krydres med gode historier og sprudlende spilleglæde. Med et moderne udtryk: "De kommer helt ud over scenekanten".

 

Shamrock består af Denis Mc`Laughlin - sang, guitar, banjo, mandolin og bodhran - og Svend Erik Larsen - sang, guitar, mundharpe og bodhran. De to mødtes i 1987 på festivalen i Tarm, og i et par år derefter spillede de sammen i gruppen A`Conto.I 1989 dannede de Shamrock, som siden da har spillet mere end 2000 koncerter. Med sig på scenen har de også Kieran Mc´Laughlin, søn af Denis på bas, guitar, bodhran og kor.

 

Gruppen havde i 2009 20 års jubilæum, så det er rutinerede musikere og underholdere, der besøger os og skaber irsk stemning denne aften i november.