Musik

Sidsel Ben Semmane m. bandTorsdag d. 03. marts 2016 Kl: 20:00


Medlem: 105,00 kr.


Ikke medlem: 130,00 kr.


Med et nyt album i støbeskeen, er Sidsel Ben Semmane klar til at tage de danske spillesteder med storm.

 

Den 27-årige århusianer med nordafrikanske rødder har trods sin unge alder allerede oplevet mere end de fleste – fra som 17-årig at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Athen i 2006, til at blive færdiguddannet solist og sangskriver ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Sidsel har derudover boet og arbejdet i Cuba, Singapore og New York, men er nu tilbage i Århus. I 2006 udkom hendes første album, Where Are My Shoes, som solgte over 20.000 eksemplarer. Under kunstnernavnet Miss Lil’ Ben har Sidsel i samarbejde med den elektroniske komponist Alex Mørch udgivet EP’en Break It i 2013. Det kommende album bærer titlen The Art of Being You, og udkommer i Sidsels eget navn.

 

Det bærende element i Sidsel Ben Semmanes musikalske univers er hendes lyrik, som på allerfineste vis inddrager publikum i et univers, hvor der gøres plads til alt det, der ikke nødvendigvis har en poleret overflade og et falskt smil – der er plads til det, der er ægte. Det er gennem musikken, Sidsel kan give sig hen, og dele sig selv med andre.

 

Sidsels optræden er altid båret af smukke toner, kærlighed og nærvær i musikken og med publikum.

 

Sidsel Ben Semmane er - for de fleste - nok et ukendt navn. Men hun kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører hende. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om dét på side 16-17 i vores papirprogram.

 

Denne aften kan I opleve en intens koncert med en ung musikalsk kvinde på vej! .