Musik

Signe SvendsenLørdag d. 19. november 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Signe Svendsens seneste turnéer var på alle måder succes’er; koncerterne høstede flotte anmeldelser, bl.a. 5 stjerner i Gaffa.
Signe er nu igen klar til sammen med sit band og sin smukke stemme at indtage de danske scener! Hun kommer her til Aarup med sin musik, sine danske tekster og sine klare standpunkter, som hun formidler med humor, charme og intensitet.
I grænselandet mellem akustisk singersongwriter og elektrisk folk, - skaber Signe et intenst og stemningsfuldt univers med fokus på sangene.
Numrene fra Signe Svendsens seneste og anmelderroste album, ”Ny Passager”, vil blande sig med hendes nye sange sammen med fortolkninger af udvalgte numre skrevet af folk som f.eks. Bob Dylan, Leonard Cohen og Tom Waits.
Signe præsenterer et stærkt hold af musikere, der alle har musikaliteten, originaliteten og integriteten på plads: Lars Skjærbæk på guitar, Troels Skjærbæk på bas og Nikolaj Heyman på guitar, steel, Würlitzer og perc.
Der venter publikum en dejlig aften med en dygtig og intens sangerinde - og et band, der kan lidt mere end det sædvanlige!