Musik

Signe Svendsen TrioLørdag d. 03. oktober 2020 Kl: 20:00


Medlem: 200,00 kr.


Ikke medlem: 225,00 kr.


 

SIGNE SVENDSEN MED PALLE HJORTH & LARS SKJÆRBÆK

 

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige.

 

”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder, bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på at publikum vil komme hele registret igennem på sådan en aften.”

 

Signe Svendsen har turneret solo og med fuldt band i en del år, derfor er dette en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes meget stilsikre form. Hun er en stærk entertainer og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette trio-format

 

I januar 2020 udkom Signe Svendsens 4. album ”Det Forlyder”. En udgivelse, der manifesterer hende som en særegen sangskriver, som uden at have leflet for nogen eller noget - album for album har lagt alen af personlighed til, og har nærmest skabt sin helt egen niche i dansk musik.

 

På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler myldrende fuld af finesse og nuancer.

 

Der er lagt op til en stemningsfyldt aften i selskab med charmerende Signe og de forrygende musikere Skjærbæk og Hjort.