Musik

Signe Svendsen m. bandOnsdag d. 04. maj 2016 Kl: 20:00


Medlem: 160,00 kr.


Ikke medlem: 210,00 kr.


Signe Svendsen har de seneste år turneret flittigt på landets spillesteder og tager nu ud på en eksklusiv forårsturné med sit faste band og helt nye sange.

 

Hun arbejder lige nu på sit 3. studiealbum og har allerede sendt singlen ”Strejfer” ud til radioerne. En sang der giver et klart billede af, at den danske singersongwriter konstant videreudvikler sin lyd og sit materiale. På denne tour vil hun og bandet bl.a. præsentere materiale fra det kommende album, som forventes på gaden i foråret 2016.
Albummet ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen” fra 2013 modtog kun roser fra et samlet anmelderkorps og publikum tog sangene til sig i sådan en grad, at de stemte albummet ind på P4’s top 10 over de bedste udgivelser det år.

 

Genremæssigt befinder Signe Svendsen sig mellem pop/rock og nordic roots, og med klare poetiske tekster beskriver hun sin generation, samtiden og kærlighedens forviklinger.

 

Der er lagt op til en koncert med nærvær, intensitet og et band, der spiller helt ud over scenekanten. Selv siger Signe om sine koncerter: ”Vi lader aldrig noget dø i synden. Folk er kommet og de skal vide, vi sætter pris på det. Når vi deler sangene og musikken med publikum, opstår der et fælleskab, som er helt særligt. Det er dét live koncerterne kan, - det sker lige nu og her og kan ikke streames dagen efter.”

 

Bedre kan det vist ikke siges!