Musik

Singer Songwriter Festival 2022Lørdag d. 30. juli 2022 Kl: 11:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 0,00 kr.


Singer Songwriter Festival

Lørdag d. 30. juli 2022

 

på Sanggårds Plads,

Bredgade i Aarup

Lige overfor

Kulturhuset Industrien

 

GRATIS ADGANG

Der vil være musik på pladsen

fra kl. 11 - 17.

 

 

PROGRAM:

11.00 Børnebanditterne
12.00 Claus Dencher
13.00 Color, The Blind - duo
14.00 Nanna Larsen
15.15 Anton Lundsgaard - trio
16.15 Erik Grip

 

Efter børnekoncerten vil der være kreativ aktivitet for børnene. Workshop for børn som har lyst til at arbejde med selvhærdende ler. Børnene får hjælp af professionelle kunstnere. Workshoppen er i rimelig nærhed af scenen hvor der er ”levende” musik og aktive musikudøvere - tænkt som inspirationskilde.

 

Der vil også være mulighed for at købe nogle forfriskninger - mad og drikke.

 

 

 

Børnebanditterne - børnekoncert

Det bliver et dejligt gensyn med Børnebanditterne, som tidligere i 2019 spillede på Industrien. Børnebanditterne spiller egne numre skrevet til børn fra børnehavealderen og opefter. Børnebanditterne spiller nyskrevet børnemusik, der spænder over mange forskellige genrer. De to børnebanditter, Anders og Luise, skriver musik og tekster om det, der optager børn! Alle fire musikere er professionelle, rutinerede og uddannet på konservatoriet m.m.

 

 

Claus Dencher

Claus Dencher er en autentisk singer-songwriter. Når han spiller sine sange, befinder man sig i et varmt tekst- og lydunivers, som spænder bredt over folk, blues og pop. Med en sprød stemme, et pure musikalsk udtryk og et strejf af melankoli føres vi gennem historier om liv, håb og kærlighed. Claus er tidligere sanger, sangskriver og guitarrist i bandet Tankens Bager. Til solokoncerterne vil man kunne opleve et udtryksfuldt akustisk guitarspil, af og til suppleret med mundharpe og måske et par folk/ bluesnumre på banjo. Er aktuel med nyt album - “You” - der udkommer i juni 2022.

 

 

 

Color, The Blind - duo

Color, The Blind - skabt af sanger og sangskriver Daniel Bæk - leverer ærlig, organisk og velspillet musik, som hører til et sted mellem indiefolk, country og americana. Musikken har rod i den jyske muld; men finder inspiration i de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer. Her stiller han op som duo med Emil Overmark Jensen. - Der er gensyn den 1. oktober 2022, på Industrien, hvor hele bandet Color, The Blind, spiller en RåstofKoncert.

 

 

Nanna Larsen  

Nanna Larsen er et forholdsmæssigt ubeskrevet blad for mange, men hun har i mange år turneret rundt i europa og spillet sine sange på klubber og spillesteder, samtidigt med hun har været en del af Ivan Pedersens band i flere sammenhænge. Nanna er en yderst dygtig professionel sangskriver, og hendes sange når ofte ud og bliver brugt af andre artister i hele verden. Sammen med tourveteran Ivan Pedersen, har Nanna skrevet og indspillet nye og fantastiske sange, som de to sammen vil fremføre på en tour i efteråret 2023. 

 

 

 

Anton Lundsgaard - trio

Den lokale kunstner, sanger og musiker, Anton Lundsgaard, er gået solo med egen musik. Han har tidligere spillet i bandet Ramasjang. Anton har udgivet nyt album med egne numre og eget band 1. juli 2022. Hør hans spritnye musik på dagen.

 

 

 

Erik Grip - Sanger og Komponist - dansk visesangs Grand Old Man.

Dagen sluttes af med Erik Grip - stadig turnerende med primært egne sange, tolkninger af danske viser og digte samt morsomme anekdoter. Et levende kunstnerliv med mange udtryk.

Hvem kender ikke ”Velkommen i den grønne skov”, Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Det er i dag et vejr” og ”En dejlig dag” – blot et udsnit af de mange populære sange fra Erik Grips side. Formidling af historier og sange med indhold er et hædersmærke.

Erik Grip besøgte Industrien i foråret 2022, hvor han gav en mindeværdig koncert, som mange vil huske.