Musik

SingerSongWriter FestivalLørdag d. 31. juli 2021 Kl: 11:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 0,00 kr.


Singer Songwriter Festival
Lørdag d. 31. juli 2021

 

på Sanggårds Plads,

Bredgade i Aarup

Lige overfor

Kulturhuset Industrien

 

GRATIS ADGANG

Der vil være musik på pladsen

fra kl. 11 - 17.

 

 

PROGRAM:

11.00 Nybo & Ewald 
12.00 Philip Lillelund
13.00 LSMR 
14.00 Aura Dione 
15.15 Simon Kempston   
16.15 Barrow Akustisk

 

 

Nybo & Ewald

Når Henrik "Faze" Nybo og Poul Ewald optræder sammen er der garanti for ægte, svedig blues, der leder tanker hen på Sonny Boy Williams og B.B. King.
Henrik "Faze" Nybo er en gudsbenådet guitarist og med en rå og rusten vokal, der passer så godt til blues. Han magter at skabe en varm og tæt atmosfære med sin charmerende stil. Sammen med mundharpevirtuosen Poul Ewald, der med en spillestil der på en gang er afslappet nonchalant og samtidig rå og upoleret,  med et bemærkelsesværdigt organisk flow, der gør, at hans spil altid virker helt perfekt til de blues numre, som de to erfarne musikere frembringer så ypperligt i hinandens selskab. Poul Ewald kender de fleste fra bandet Evil Sons of The Blues, men han er også kendt i mange andre sammenhænge, hvor han lader mundharpen spille. 

 

 

 

Philip Lillelund 

- Det er en kæmpe fornøjelse at møde dig, og du er pissegod, sagde Thomas Blachman, da Philip Lillelund var færdig med at synge Dave Matthews' sang 'Gravedigger'.Oh Land bemærkede: - Du er en god guitarspiller.

Også den nytilkomne X-faktor dommer, Martin Jensen, syntes at Philip gjorde det supergodt. 

Og med de tre dommeres rosende ord, fik Philip Lillelund tre ja'er og gik videre til næste runde af X-faktor.

Om det var et rigtigt valg at han ikke senere gik videre til Liveshowene, ja det kan du jo bedømme hvis du møder op til SingerSongWriterfestivalen 21 i Aarup.

  

 

 

LMSR 

Louise Støjberg og Martin Rauff duo

spiller nyskrevne sange på engelsk i en genre der trækker på både folk, country og rock.

Louise Støjberg har spillet med mange forskellige musikere gennem tiden. Fra musicalopførsler og sommerspil til pop med hendes gamle venner i Ordentlige Folk. I Marts 2018, vand hhun titlen ‘Årets Folk Sanger (Vokalist)’, ved ‘DMA Folk 2017’, for hendes arbejde med Zenobia og Louise Støjberg/Martin Rauff duo (LSMR), netop den duo vi skal høre her på årets Singer Songwriter festival.

Martin Rauff-Nielsen besøgte Musik På Industrien i oktober sidste år. Her optrådte han som bassist i bandet "Bound By Law". Både Martins bas og hans vokal kan nydes på flere danske udgivelser i de senere år. I 2005 producerede han Louise Støjbergs solo-CD og medvirkede ligeledes på guitar her. 

 

 

Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik.

Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush. Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde…fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

På den nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle dem der har fået deres hjerter knust. 

Omkring inspirationen til singlen udtaler Aura således: “Det er altid vigtigt for mig, at historierne jeg fortæller er autentiske og en stor del af min egen fortælling. Med et knust hjerte skrev jeg sange i mange måneder, der var meget skrøbelige og dybe. Men en dag gik jeg i studiet og oplevede at skrive om, at være ude på den anden side, sådan blev Sunshine født.

Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbummet Columbine fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. ”I Will Love You Monday” og ”Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosauers.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og som Aura selv siger, er hendes nye musik det ærligste og kærligste hun kan dele med verden.

 

 

 

Simon Kempston  er 'en af ​​Skotlands allerbedste komponister og førende fingerstyle guitarist med base i Edinburgh, Skotland.

 

Der er meget få kunstnere, der formår at skabe en lyd på en akustisk guitar, som er særpræget, øjeblikkeligt genkendelig. Simons komplekse finger-picking-stil, der trækker fra de forskellige genrer klassisk, keltisk og blues (blandt andre) bekræfter, at han bestemt er en sådan kunstner, og hans subtile stil giver den perfekte akkompagnement til hans rige, kraftfulde og overbevisende tenorvokal.

 

Hans live forestillinger er velkendte for deres intensitet, Simons ægte lidenskab for musik og sange skinner igennem i hans kritikerroste shows. Med mere end et årti med international turné bag sig, har han optrådt på et utal af spillesteder, festivaler og på en overflod af internationale radio- og tv-stationer.

 

 

 

Barrow Akustisk Barrow et af de allerskarpeste navne lige nu, når det gælder guitardrevet storytelling med åbne vidder og højt til loftet. På årets Singer Songwriter festival optræder Mikkel Bøggild sammen med en af de andre guitarister fra bandet Barrow. Mikkel Bøggild er kendt for sange som "Julia Want To Take Me Home" og "Slowly Slowly".

 

Mikkel har flere gange optrådt på Industrien med sin musik, både med bandet Barrow og sammen med andre kunstnere.