Musik

SkerryvoreTorsdag d. 03. november 2016 Kl: 20:00


Medlem: 155,00 kr.


Ikke medlem: 180,00 kr.


Skerryvore er nok Skotlands bedste og mest populære folkrock band i øjeblikket. Af mange udråbt til arvtagere efter Runrig. De traditionelle instrumenter, ikke mindst The Highland Pipes, kan tilsammen løfte taget på ethvert spillested, når der bliver sat strøm til.

 

Skerryvore er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiben, violinen og harmonikaen, så går det nok også. Skerryvore har skabt sit eget bud på moderne folkemusik - og de spiller den med fuld skrue, som vi er mange, der kan lide den.

 

At Skerryvore er fremragende ambassadører for Skotland, ses tydeligt på gruppens turnéaktivitet, som tæller koncerter i USA, Europa, Kina, Canada og De Forenede Arabiske Emirater. På hjemmefronten er Skerryvore godt i gang med at nå ud til et nyt og yngre publikum,

 

Vi fik øjnene op for dem på Tønder Festival for nogle år siden, hvor de spillede folkrock, så teltdugen blafrede - og i 2014 gav de en så fantastisk koncert her på Industrien, at vi har inviteret dem igen. Skerryvore er skotsk folkrock, når det rykker!