Musik

Sko & TorpTorsdag d. 27. november 2014 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Heller ikke denne gruppe kræver megen præsentation.

 

Sko/Torp - https://www.facebook.com/pages/SkoTorp/327787954274 - var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause.

 

Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal mikset med Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer, har ført dem rundt på en on-going-tour på landets mange spillesteder.

 

”Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk!”, siger Søren Sko.

 

Tilbage i 1990’erne førte den filosofi duoen til tops. Singlen ”On A Long Lonely Night” erobrede Danmark via en enorm støtte fra landets lokalradioer, og den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.

 

Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen. Efter otte år uden kontakt ringede Søren Sko til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den anden, og de begyndte med stor succes at spille koncerter sammen.