Musik

Sko og Torp TrioFredag d. 12. april 2019 Kl: 20:00


Medlem: 220,00 kr.


Ikke medlem: 270,00 kr.


Udsolgt
Facebook

Det populære band fejrer 30 års jubilæum på den kommende turné, som byder på masser af nyt… og naturligvis det bedste af det gamle

 

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

 

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkommer i November 2018 på albummet #skotorp7, som er det første album siden Afterhours fra 2016.

 

Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting i 1990 med albummet On A Long Lonely Night, der satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

 

De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt. På den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

 

På turneen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen Morten Woods, som i øvrigt kan fejre sit 20 års jubilæum med Søren Sko. Med andre ord er der nok at fejre for Sko/Torp, som føler, at de har lagt i ovnen til noget stort og særligt i 2019.

 

PS: Dette er sæsonens medlemskoncert. Der betyder medlemmer af Råstof får 50 kr. i rabat.