Musik

Sofia KarlssonTorsdag d. 28. februar 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Sofia Karlsson er en af Sveriges nye store sangerinder, som flere og flere danskere er begyndt at få ørerne op for - ikke mindst efter hun optrådte på Tønderfestival og efterfølgende vandt Danish Music Award for bedste udenlandske sangerinde. Samme år vandt hun i øvrigt også en Svensk Grammy.

Sofia Karlsson har for længst fået status som Sveriges nye store visesangerinde med sit bud på hvordan svensk visesang også kan lyde. I 2005 udgav hun ”Svarta Ballader” med Dan Andersson tekster. CD-en lå sammenlagt på svensk-top-listen i mere end et år, hvilket har gjort, at Sofia og hendes band har turneret praktisk taget konstant siden udgivelsen - mere end 200 udsolgte koncerter er det blevet til.

Men der er også blevet tid til at indspille en ny og længe ventet CD – ”Visor från Vinden”, som udkom i april 2007. Denne gang byder Sofia Karlsson på en samling af den musik, hun er vokset op med: Klassikere som Bellmann, Taube, Wiehe, Forsell - sange fra den svenske viseskat, men også helt nye sange.

På turné medbringer hun sit helt fantastiske band bestående af Esbjörn Hazelius, Roger Tallroth og Olle Linder.

De steder i Danmark, det har været muligt at høre Sofia Karlsson, har publikum været begejstret og kun nødigt villet slippe hende igen, så der venter publikum på Industrien en intens og anderledes oplevelse.