Musik

Songs for IrisTorsdag d. 05. marts 2015 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Songs for Iris er en københavnsk folk/pop kvartet, men grundet deres nordiske sound kunne man ligeså vel placere dem i enten Irland eller Skotland. Begge lande er foretrukne tourdestinationer for bandet, og deres koncerter dér i 2011 og 2012 viste sig at være så succesfulde, at de vender tilbage på en længere tour i 2015.

 

Det vil dog være forkert at beskrive Songs for Iris som en traditionel folkgruppe. Musikken er inspireret af både americana og pop, men hvad der virkelig definerer orkesterets lyd er de eksperimenterende vokalarrangementer imellem Heidi Mattssons lyse sopranstemme og de to herrestemmer, Jakob Ambeck Vase og Mads Nyland. Sangernes forenede klang kan noget helt specielt, og akkompagneres smukt af 6-strenget og 12-strenget guitar og af bas og cajon.

 

Som publikum venter der dig en stor musikalsk og lyrisk oplevelse. De originale sange byder på både dybe tanker omkring livet og kærligheden med hang til udforskning af det melankolske - og på letsindige og humørfyldte fortællinger. Bandet kommer helt ud over scenekanten, og venskabet imellem medlemmerne skinner igennem i form af de mange anekdoter og til tider drillende provokationer, som sker på scenen.

 

Også denne koncert med denne unge gruppe på vej op er naturligvis en RåstofKoncert. Læs mere om dét på side 16-17. Og glæd jer i øvrigt til en rigtig dejlig aften!.