Musik

SouvenirsFredag d. 21. september 2012 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Sofie Bonde er sprunget ud som storyteller. Hun fortolker verden fra en kvindes synspunkt - og det er ikke helt uinteressant. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Og med Nils Torp’s ligeledes ret overraskende guitarspil er der lagt op til løjer.

 

I et fænomenalt sammenspil mellem Nils Torp’s guitar og Klaus Pindstrup’s violin tager musikken konstant nye drejninger. Det er ikke det rene pop, - der er puttet en god del folkemusik, klassisk, tango og blues i gryden, og det er både gamle og nyskrevne sange, der bliver serveret.

 

Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som "Han tog et nattog", "Jeg troed’ du var hos Mikael", "I et sommerhus" og "Jeg hader Susanne".

 

Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, sært socialsurrealistiske tekster på dansk. Torp var med i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes klingende rene sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

 

Vi kan vist godt begynde at glæde os til en oplevelse ud over det sædvanlige!