Musik

Støttekoncert til julemærkefondenLørdag d. 13. januar 2018 Kl: 14:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


 

STØTTEKONCERT  for            

JULEMÆRKEHJEM

Foreningen "Kulturelt Samråd - Musik På Industrien" i Aarup satser på at få Aarup på landkortet igen, som med julemærkemarchen.

 

Vi arrangerer denne gang en støttekoncert for julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

 

Alle musikere kommer fra Fyn, og spiller gratis, hvilket vil sige at alle indtægter går ubeskåret til børnene, så vi kan være med til at børn i Syddanmark gennem julemærkehjemmene, får chancen for at få redskaber til en bedre opvækst.

 

Koncerten starter kl. 14.00.

Første indslag er børn fra Fjordmark, som vil optræde/ fortælle om julemærkehjemmet.

Derefter koncert med 2 bands.

 

Det første band er FAZEN’MIR

 

Bandet består af Mir Bredberg Weber, sanger, pianist og billedkunstner, der er hjemvendt efter en længere årrække i USA, og Henrik’Faze’Nybo, sanger og guitarist, der i mange år har været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene. Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR.

De mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå. Der er med andre ord dømt jazzy blues /inciterende ragtime og melodiøs folk krydret med egne kompositioner.

 

Efter en kort pause spiller næste band

 

som er Passengers Only

 

Passengers Only som lader sig inspirere af deres personlige og musikalske baggrunde såvel, inspiration fra Togo, England, Ghana og Danmark. Dette indbyder naturligvis til at benytte sig af muligheden for at inkludere elementer af reggae, rap, jazz-blues, soul m.m., når de nuancerer deres fortællinger.

Passengers Only også kendt som P.O., spiller egne kompositioner. Musikerne bor på Fyn og indgår i flere musikalske sammenhænge på fynske kulturscener. Se video her.

 

 

Billetter kan købes her på hjemmesiden www.musikpaaindustrien.dk eller ved fremmøde til koncerten. - Pris: 100 kr.

Børn gratis adgang ifølge med en voksen.

 

Hvis du er forhindret i at komme og gerne vil støtte arrangementet kan man på hjemmesiden betale et bidrag på 50 eller 100 kr.

 

Vi ses til en hyggelig eftermiddag på Industrien i Aarup.